Paul Walker by oslavil 50-ku: Dcera (24) jde v jeho stopách… Hraje v Rychle a zběsile !

4474
Sdílejte

Zahrál si v roce 2010 akčním thrilleru Gangsteru a o rok nato opět ztvárnil O´Connera v Rychle a zběsile 5 (2011). Než se začal natáčet 6. díl úspěšné série, se Walker objevil ve filmech Štvanec (2013) a Historky ze zastavárny z roku 2013. Ve stejném roce podepisuje smlouvy na natáčení filmů Závod s časem (2013), Zakázaná zóna (2014) a Rych a zběsile 7 (2015). Během natáčení sedmého pokračování Rychle a zběsile došlo k vážné dopravní nehodě, při které 30. listopadu 2013 Paul Walker zahynul.

Osudovou sobotu byl herec spolujezdcem v červeném Porsche Carrera GT z roku 2005, které řídil jeho přítel Roger Rodas. Vozidlo narazilo do sloupu pouličního osvětlení a do stromu, poté explodovalo a pohltily ho plameny. Walker se tehdy vracel z charitativní akce ve prospěch obětí tajfunu Haiyan na Filipínách ze Santa Clarite v Kalifornii. Produkci filmu po úmrtí tehdy 40letého Walkera na tři týdny zastavili a premiéru odložili o několik měsíců později na 10. dubna 2015. Jen prvních šest dílů série celosvětově vydělaly přes dvě miliardy dolarů.

Po jeho úmrtí v sedmé sérii jej prostřednictvím filmařské technologie a vizuálních efektů zastoupili jeho bratři Caleb a Cody Walkerovi. Film přilákal do kin rekordní počet diváků a mezinárodně vydělal více než 1,5 miliardy dolarů.

V roce 2015 herecký kolega Diesel pojmenoval svou dceru po svém nebohém příteli Walkerovi. Diesel se stal zároveň kmotrem Walkerovy dcery Meadow, která se narodila v roce 1998. Meadow se drží otcova příkladu, je modelka a herečka. Letos herecky debutovala jako letuška ve filmu Fast X, v 10. pokračování série Rychle a zběsile. Ve snímku se prostřednictvím archivních záběrů objevila i po boku svého otce.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články