Paul Walker by oslavil 50-ku: Dcera (24) jde v jeho stopách… Hraje v Rychle a zběsile !

4474
Sdílejte

Pokračování na další straně

Absolutní celosvětový úspěch Walker dosáhl odstartováním série filmů Rychle a zběsile. V první díl, režírovaný Robem Cohenem vznikl v roce 2001. Ztvárnil ve snímcích policistu O´Connera, který se stal přítelem a parťákem Dominica Toretta v podání herce Vina Diesela. Vzápětí se začal objevovat v hlavních rolích ve filmech Jízda do pekel (2001) či Proud času (2003). V roce 2003 účinkoval v očekávaném pokračování Rychle a zběsile 2. Následovaly filmy Do hlubiny (2005) a Vlajky našich otců (2006).

Hlavní přelom  v kariéře byl pro Walkera akční thriller Zběsilý útěk (2006). Ve stejný rok zároveň účinkoval v pokračování Rychle a zběsile 3. Následovaly snímky Osm statečných (2006), Bobby Z (2007) či thriller Rozsudek smrti (2008). K projektu Rychle a zběsile se čtvrtým pokračováním (2009) opětovně vrátil k tématu rychlých aut a akčních scén, čímž se definitivně etabloval v Hollywoodu.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články