Neuvěřitelné ! Hanychová se po rozchodu se Soukupem rozhodla vydělat, TOTO nabízí !

14024
Sdílejte

Po něco přes rok vztahu, čtyři měsíce po narození jejich dcerky, však došlo k jejich bouřlivému rozchodu a začal boj Rozárku. No Hanychová obchodního ducha nezapře ani v této situaci – jako šikovná obchodnice by z toho ráda něco vytloukla, když už jí prý Soukup nevyplatil honoráře za moderování v jeho televizi.

V instastories začala propagovat knihu Rozchod s nabídkou kurzu, který má pomoci ženám po krachu jejich vztahu. “ Pokud chcete být sebevědomé, tak do toho jděte. Já tam jdu taky ,“ povzbuzovala na vlastním příkladu podobně zkoušené ženy a na kurz nabídla i slevu, z čehož je zřejmé, že za tuto propagaci dostala nepochybně pěkně zaplaceno. 

​I po konci manželství s Jakubem Prachařem poskytla ženám svůj neobvyklý návod na zklidnění po rozchodu. „Důležité je nesnažit se s partnerem hádat a vracet se k němu, nepsat mu lítostivé zprávy. Každá žena bude mít stavy smutku, ale řešením je vymazat dotyčného z hlavy. Načítala jsem si k tomu spoustu knížek a byla tam i ráda, aby si žena představila, že je partner mrtvý, je to kruté, ale u mě to zafungovalo. Rozvod je podle psychologů přirovnán ke stejné bolesti, jako když vám zemře někdo blízký . dramatické. Zřejmě by se jí sešel spíše kurz „Jak se nerozejít“…

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články