Nenávist se stupňuje! Agáta Soukupovi vzkazuje: FU*K you!

20618
Sdílejte

Mnozí jí dávají pocítit to, co donedávna předváděla, když se dala dohromady s kontroverzním mediálním magnátem Soukupem – jak se jím chvástala, vystavovala na obdiv jeho bohatství a přečuhovala se v médiích, které vlastní. O skromnosti nemohla být řeč. Tím, co kroutili hlavu nad upřímností lásky s obstarožním plejbojem s pochybnou pověstí, odpovídali rozhovory o jejich lásce, vášnivými fotkami na Instagramu a okamžitým těhotenstvím, které patřičně medializovala – chlubila se záběry bříška, z porodnice a úžasné.

Pokračování  na další straně

Nelze jí věřit

Přidala se i máma Veronika. Nového potenciálního zetě velebila do nebes. Za to, jak se mu nelenilo umýt nádobí, ale také, jak je vzal na rodinnou dovolenou snů do jeho španělského přímořského sídla.

Jelikož oba jsou komplikované osobnosti, brzy narazila kosa na kámen. Poprvé, když Soukup veřejně pochválil Martina Stropnického, se kterým byla Veronika na nože poté, co ji opustil. Na „zatí“ velmi rychle přestala zpívat ódy a vytratil se iz jejího Instagramu. U Agátu však stála nadále a alespoň na veřejnosti se nadchýnala jejím bleskurychlým otěhotněním. Zda byla opravdu nadšená faktem, že její dcera čeká třetí dítě s třetím mužem, navíc s pochybnou pověstí, těžko říci, neboť i v minulosti veřejnost vícekrát zaváděla.

Například neustále tvrdila něco jiného o muži, který se po jejím rozvodu se Stropnickým začal objevovat po jejím boku. Nejprve naznačovala lásku s rockerem Pepem, pak se divila, proč jí ho podsouvají, vždyť jsou jen přátelé, a teď zase uveřejňuje jejich společné fotky z dovolených včetně milostného laškování pod třešní a tváří se jako šťastně zadaná. A Agáta se chová jako ona. I o rozchodu se Soukupem lhala.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články