Francouzský krém na zdobení a plnění dortů či dezertů: Je dokonalý jako od mistra cukráře!

5190
Sdílejte

Používáme ke zdobení všech sladkých dobrot. Krém, který neminete, můžete několik dní uchovávat v chladničce, v uzavřené dóze nebo sáčku.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články