Dokázali jste to ! 100 milionů pro Martínka se vybralo a částka se stále zvyšuje

8382
Sdílejte

Léčba existuje, ale…

Ihned po stanovení diagnózy začala léčba, ovšem jen symptomatická. Tudíž se zmírňují jednotlivé problémy, ale nemoc jako taková se neléčí. Existuje ale genová terapie lékem UPSTAZA a při jejím včasném nasazení by měly skoro všechny akutní potíže, které chlapeček má, zcela vymizet. Jenže stojí těch zmiňovaných (a nyní už díky bohu vybraných) 100 milionů korun a pojišťovna ji neproplácí.

Je to velmi děsivé přepočítávat hodnotu dětského života na peníze, v tomto případě se tomu nelze ubránit. Ten Martínkův má jednoduše hodnotu sto milionů. Ale Češi ukázali, že dokážou být lepší než všechny pojišťovny, než všechny ty předpisy a paragrafy, které určují, kolik peněz se do lidského života smí investovat a kolik už je moc. Během chvilky a vlastně téměř bez zaváhání darovali jednomu malému dítěti šanci na život a jedné rodině šanci na zázrak, ve který urputně doufali. A sobě samým dobrý pocit z toho, že lidskost a solidarita má nevyčíslitelnou hodnotu a je vyšší než jakákoli suma!

Jakýkoli život, natožpak ten dětský, má neskonalou hodnotu. A každý, který se podaří zachránit, má cenu!

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články