Agátina stará láska! TOTO má být důkaz, že se vrátila ke svému ex před 12 lety!

4498
Sdílejte
S mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) se sotva rozešla a už se řeší její vztah s bývalým přítelem Mirkem Dopitou (41), otcem jejího syna Kryšpína (12). Sám se chlubil přátelům, že u ní spí. Agáta to sice potvrdila, ale říká, že je to jen dočasné řešení, protože se rozvádí se svou ženou Terezou. Ale zdá se, že to nebude úplně nevinná pomoc.
Na otázky sledujících instagramového profilu Agáty Hanychové, jak se jí momentálně daří s bývalým partnerem Mirkem Dopitou, před časem stručně a jasně odpověděla: „Je pravda, že se Mirek rozvádí, má u nás nějaké věci a tráví s námi čas.“ Už je to trochu zvláštní, ale její komentář k jeho nejnovějšímu příspěvku na Instagramu z golfového hřiště vyvolává otazníky. Přidala k němu jen dva emotikony, srdce a plamen, jako by chtěla naznačit, že k němu znovu hoří láskou. Podobné narážky v zásadě používala v případech, kdy šlo o něco víc. Koneckonců, proč ne, ona už je svobodná a on se právě rozvádí. Už jen tempo, jakým se vrhá do nového vztahu, je trochu zarážející.
Se svou ženou Terezou se Dopita dal dohromady na Bali, kde provozovali hotel, který tam postavili. Na jaře to mezi nimi vypadalo perfektně, ale nedávno se Tereza najednou rozhodla to ukončit. „Ano, požádala jsem o rozvod. Ale pořád jsme oficiálně manželé. Důvodem rozvodu je, že oba chceme od života něco jiného. Prožili jsme spolu krásných jedenáct let a náš vztah je přátelský i přes probíhající rozvod,“ řekla sympatická blondýna.
Dopitovi by asi nevadilo, že Agáta má tři děti se třemi muži, z nichž jeden je jeho:
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články