13 „tajemství“ od nejlepších manželských poradců, díky kterým váš vztah vydrží navždy!

2149
Sdílejte

Existuje však mnoho způsobů, jak projevit partnerovi vděčnost, uznání a všechny jsou účinné. Výzkum ukázal, že úžasné na vděčnosti je to, že čím více se cítíte oceněni, tím více si vážíte svého partnera. Vděčnost byla také spojena s oddanějšími a déle trvajícími vztahy, což naznačuje, že je důležitou součástí šťastného vztahu.

9. Vyřešte své problémy ve stejný den.

Láska není vždy dokonalá a když se vyskytnou neshody, je důležité je řešit zdravým způsobem. Účinným způsobem je zajistit, abyste problém prodiskutovali a vyřešili ve stejný den, pokud je to možné. Ve skutečnosti bylo zjištěno, že po noci se těžší zbavuje negativních pocitů, proto je nejlepší nenechat problém nevyřešený, dokud dny plynou.

Pokračování na další straně

10. Najděte si čas na pozdrav a rozloučenou.

Stačí jen pár vteřin, abyste svému partnerovi ukázali, jak je důležitý. Přestože se to může zdát jako malý detail, výrazně to posiluje váš vztah, protože mu ukazujete, že vám chyběl a že se těšíte, když ho opět uvidíte, i když je vyčerpaný. Mnozí pároví poradci hovoří o důležitosti vzájemného pozdravu a rozloučení, aby se předešlo jakékoliv nevraživosti, která by se mezi nimi mohla vytvořit. Po vyčerpávajícím dni v práci může dvojici opět spojit a ukáže, že vám na sobě záleží.

11. Řekněte, že ho/ji milujete.

Když to zhrneme do těchto dvou slov, do každodenních rozhovorů můžete svému partnerovi připomenout, jak moc vám na něm záleží. I beze slov jim můžete denně říkat, jak moc je máte rádi. Můžete jim pomoci dosáhnout něčeho, co opravdu chtějí, nebo něčeho, co je pro ně důležité, možná tím, že uděláte něco tak jednoduchého, jako je zanechání čisté a uklizené kuchyně.

12. Připravte si navzájem překvapení.

Podle výzkumů jsou páry nejšťastnější, když dělají malé skutky laskavosti a projevují si vzájemnou úctu a lásku. Výhodou je i to, že manželství nebo vztah zůstávají živé a spontánní a ne rutinní. Může to být něco tak jednoduchého, jako je koupě jeho oblíbeného občerstvení nebo příprava jeho oblíbeného jídla. Tyto promyšlené skutky vás mohou skutečně sblížit.

13. Jděte spát ve stejnou dobu.

Náš výzkum ukázal, že je tohle je součást tajného receptu na šťastný vztah. Důvodem je, že vás to může dostat do stejné denní rutiny a poskytne vám to nerušený společný čas, po který se můžete věnovat jeden druhému. Kromě společného spánku bylo zjištěno, že páry, které dobře spí, jsou šťastnější. Ukázalo se, že i noční konverzace je velmi důležitá pro udržení šťastného a zdravého vztahu.

Kam dál?

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Další články