Vzpomínky na Růžičkovou: Opilá takhle řádila v divadle. Kvůli komunistům byla na psychiatrii

3235
Sdílejte
Pavlu Novotnému se podařilo dostat k zajímavému spisu STB. Podrobně popisuje, co Helena Růžičková dělala jednoho zářijového večera roku 1973 přímo v jednom z českých divadel. Přestože byla známá jako velká dobračka, komunisty nenáviděla a nebála se je veřejně napadnout. V osudný den si navíc vzala léky na hubnutí, které zapila s alkoholem, a to spustilo její pekelnou show. Veškeré informace ze spisu potvrdil synovi Petra Novotného také Jan Přeučil, který byl očitým svědkem této události.
„Herečka šla do vinárny se známima několik hodin před představením. Nejprve na oběd, pak se začalo pít. A Růžičková si už tam udělala  špičku, že začala křičet na celý podnik, že „všichni komunisté jí mohou políbit zadek“. Udavač to tedy oznámil estébákům, byl jedním z celé  divadelní společností. Před samotným představením  pak začalo jít do tuhého. Už doma přijímá telefon režisér Jaroslav Gillar z divadla. „Helena Inka Čekanová zoufale hlásí, že Růžičková je tak opilá, že ze sebe strhává šaty, nadává a padá ze schodů.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články