Všechno je JINAK! Žilková šokuje přiznáním se o zdánlivě bohatém příteli své dcery!

3499
Sdílejte
Obě jsou děti z rozvedených manželství, takže si myslím, že je strašně fajn, že se potkaly, protože tyhle rozvody ubližují dětem v každém věku,“ svěřila se Žilková s tím, že se do jejich soukromí a vztahu vůbec nestrká.
„Je mi líto, že Kordulka a Damián prý žijí v luxusu. Oba jsou studenti 4. třídy a měli by odmaturovat nyní. Neživí se sami a on už nevlastní Lamborghini,“ namítla Veronika a dodala, že Damian používá její starší auto. Vztah své dcery s ním vnímá jako formu terapie během rozvodu s otcem. „Proto s námi už rok bydlí, dovolila jsem to, protože spolu mají tak krásný milenecko-sourozenecký,“ přiznala s úsměvem, i když k popisu jejich vztahu použila několik opravdu podivných slov.
„Samozřejmě mají představu, že spolu budou až do smrti, ale velmi často v životě takové pohádky nejsou,“ dívá se na jejich budoucnost pragmaticky zkušená herečka. Znala Damiana dlouho jako hodného kluka a je ráda, že s ním její dcera prožívá svou první lásku. „Doufám, že spolu stráví dospívání v dobrém slova smyslu,“ dodala nadějná, i když skeptická tchýně.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články