Všechno je JINAK! Žilková šokuje přiznáním se o zdánlivě bohatém příteli své dcery!

3499
Sdílejte
Nejmladší, Kordule Stropnické, bude brzy teprve osmnáct let, ale už rok je po jejím boku pohledný kluk Damian D. (19), spolužák ze střední školy. Příští rok budou maturovat, ale evidentně to myslí vážně, dokonce spolu žijí.
Když se Kordula Stropnická loni v říjnu poprvé objevila na zápase Souboje hvězd s dosud neznámým chlapcem, brzy se zjistilo, že se jmenuje Damián a pochází z bohaté rodiny. Rád se chlubí tím, jak jezdí drahými vozy Lamborghini, Porsche GT4 nebo Chevrolet Corvette C7 a nosí jen značkové věci. Kordula byla s Damianem o prázdninách v Thajsku, kde ji měl hostit její přítel. Na první pohled vypadá Damian jako zhýčkaný frajer, ale podle Korduliny matky Veroniky to tak úplně není. „Byli tam na rodinné návštěvě a nežijí v Hiltonu, ale doma s Damianovou rodinou,“ vysvětlila herečka, jak to bylo s Thajskem.
Nedávno měl Damian narozeniny a Veronika mu na sociálních sítích nezapomněla říct: „Damiane, chlapečku mé holčičky, přeji ti šťastné 19. narozeniny. A díky, jak dobře se o ni staráš.“ Ale jak je u Žilkové zvykem, neváhala prozradit víc. „Nastěhoval se k nám loni v srpnu, takže mám další dítě.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články