Vědci tvrdí: Páry, které se hodně hádají, se opravdu milují

2734
Sdílejte

Pokračování na další straně

Studie ukazují, že to nejhorší, co můžete ve vztahu udělat, je mlčet. Máme problém, ale neřekneme o něm ani slovo. Tato špatná komunikace stojí za většinou rozchodů.

Možná si myslíte, že nadnášením citlivých témat situaci jen zhoršíte, ale není tomu tak. Během hádky se můžete soustředit na problémy a jejich řešení, než se stanou zdrcujícími. To je důvod, proč páry, které se hodně hádají, spolu zůstávají déle.

2. Při hádce se projevuje i vášeň

Některé páry mají obzvláště rády intenzivní boje, protože jim stoupá hladina hormonů. Pro tyto lidi je hádka projevem vášně a konec hádky mezi nimi je ještě vášnivější.

Pokud chcete, aby váš vztah dobře fungoval, dejte občas své pocity ven, místo abyste je drželi uvnitř. Nezapomeňte však ukončit diskuzi s pozitivními pocity!

1. Hádka vás chrání před nudou

I páry, které jsou spolu delší dobu, mají neshody. Na tom není nic špatného! Konstruktivní hádky jen podněcují vztah a dělají ho vzrušujícím.

Představte si, jaká by to byla nuda, kdybyste si o všem mysleli pořád to samé! Pokud příště budete mít pocit, že se mezi vámi schyluje k rvačce, nepropadejte panice, raději to využijte ve prospěch vašeho vztahu!

BONUS: Jak udělat boj mezi vámi zdravými

Je velmi důležité si uvědomit rozdíl mezi zdravými a škodlivými hádkami! Pouze zdravé hádky mohou vašemu vztahu prospět!

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články