Vědci tvrdí: Páry, které se hodně hádají, se opravdu milují

2735
Sdílejte

Podle psychologů má zdravý vztah 7 hlavních vlastností , z nichž jednou je boj. Páry, které se nikdy nepohádají, mají něco špatně.

Během diskuzí se vyjasní pocity a hodnoty stran. Zároveň je důležité, aby diskuse byla zdravá a ne kombinační. Můžete se držet své pozice, ale bez urážky nebo zvyšování hlasu.

5. Boj posiluje vztah

Když se s partnerem hádáte, vůbec nezáleží na tom, jestli vyhrajete nebo prohrajete. Nejdůležitější je, že se toho o sobě navzájem hodně dozvíte, a také se při tom dozvíte hodně o sobě.

Malé konflikty odhalí vaši pravou osobnost a také se naučíte, jak se k druhému chovat. Pokud společně překonáte všechny problémy, naučíte se dělat kompromisy, což může vztah mezi vámi dvěma posílit.

4. Hádka pomáhá zbavit se zášti

Žít ve vztahu není snadné. Pokud vám na partnerovi záleží, musíte své hranice neustále rozšiřovat. Pokud ten druhý neudělá totéž, vstupuje do obrazu zášť.

Pokud se nebudete držet věcí, které jsou pro vás důležité, bude si váš partner myslet, že si může dělat, co chce. A zášť ve vás jen poroste. Tato cesta vede k nezdravému vztahu.

Chcete-li tento problém vyřešit, opusťte své negativní pocity a ukažte svému partnerovi, že jste si rovni se svými vlastními potřebami.

3. Boj ukazuje, že chcete zůstat spolu

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články