Tereza Mašková ze Superstar si prošla peklem. Už tři roky bojuje s BULÍMIÍ

2384
Sdílejte
Tereza se chtěla udržet v dobré kondici a začala vyhledávat různé pohybové aktivity. Nejvíc ji bavilo běhat a tomu se věnuje každý den. S pomocí běhu se jí podařilo potlačit bulimii do pozadí a prozatím je schopna jí úspěšně čelit.
 
„Moje touha byla větší než stvoření v mé hlavě! Tak jsem začala běhat, běhat každý den. A zamilovala jsem se do toho. Každé ráno se na běh těším, je to můj kamarád, se kterým odpočívám a zároveň nemám žádné výčitky, když si dám něco nezdravého,“ pochlubila se Tereza, která se už nebojí hřešit kaloričtějším jídlem. A zároveň se jí i nadále daří udržovat postavu, se kterou je po dlouhé době konečně spokojená.
 
Kromě běhání bude mít bývalá superstar nyní další zajímavou aktivitu. Mašková je jednou z osobností, které na podzim vystoupí v české verzi soutěže Let’s Dance. Kromě běhání se bude věnovat i tanci, který už několik týdnů usilovně trénuje. Soudě podle zveřejněných fotografií a videí to vypadá, že si trénink hodně užívá a na tanečním parketu se cítí skvěle.

Kam dál?

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

Další články