Syn Žilkové překvapil detaily ze soukromí rodiny! K smíchu to rozhodně není…

4046
Sdílejte
Ani rodina Veroniky Žilkové se za ta léta nevyhnula různým problémům a starostem a humor se ukázal jako nejúčinnější zbraň v boji s nepřízní osudu. Skutečnost, že Vincent nepostrádá humor, je často prokázána na sociální síti.  „My v rodině obecně nemáme stanovené hranice, jak daleko můžeme s vtipem zajít. Stávají se nám docela tragické věci, dokonce i mé matce, ztratil jsem otce v osmnácti, moje matka přišla o dítě, skoro o dvě, takže jsme se naučili bránit s humorem,“ svěřil se Vincent a dodal, že chápe ty, kteří považují svůj „obranný mechanismus“ za arogantní.
 
„Myslím, že každý má právo vypořádat se se svou bolestí svým vlastním způsobem, a pokud to nikomu neublíží, měli bychom být tolerantní. Ve chvíli, kdy se do někoho dostanou a vznikne hádka, bychom si jako rodina měli občas trochu odpočinout,“ přemítal a nastínil dobrý způsob pro druhé. Důvodů a příležitostí k hádkám bylo jistě dost v jejich domě, kde vyrůstal s dalšími pěti sourozenci.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články