Smutný osud českého herce! Ohrožené zdraví a Parkinsonova choroba k tomu ..?

3298
Sdílejte
Prý kvůli nim nepřišel ani na pohřeb Šulcové. Kořeny jeho problémů sahají desítky let do minulosti a souvisejí s tragickým skonem jeho staršího bratra během dovolené na Elbě, kde byl s ním a zároveň byl očitým svědkem jeho neštěstí.
Život charismatického herce Oldřicha Víznera se obrátil po bratrově nehodě tragickým koncem v roce 1983 na Elbě, kam spolu odjeli na rodinnou dovolenou. Kdysi jeho bývalá manželka Jana Šulcová, která byla svědkem události, kdy Oldřichův bratr Vladimír (†43) manipuloval plynovou bombou k vařiči v kempu, která se vznítila a oheň přešel na něj. Utrpěl popáleniny, kterým po dvou týdnech podlehl v nemocnici.
„Byla jsem při tom, S Oldou to strašně zamávalo. Tato tragédie ho úplně zlomila. Trpěl psychickými problémy. Byl tak nešťastný, že se stal nesnesitelným pro lidi kolem sebe. Udělalo to z něj jiného člověka,“ popsala zesnulá herečka zrod jeho pozdějších maniodepresivních stavů. Vízner se stále více a nejrůznějšími způsoby snažil uniknout z reality.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články