Skok z okna měl všechno vyřešit! Myšlenky Bagárové na sebevraždu

4775
Sdílejte
Je obdivuhodné, jak sympatická zpěvačka nedala o sobě vědět a držela smutné rodinné tajemství.
 
Právě když se Monika Bagárová dala dohromady s mladým karlovarským podnikatelem Leonardem Lekajem, který má albánské kořeny, psychické trápení její milované sestry Natálie dosáhlo vrcholu. Jak se Natalia nedávno svěřila, bylo to nejtemnější období jejího života. Trpěla těžkými depresemi, když uvažovala o sebevraždě.  V takovém stavu se její tělo začalo zříkat služby, když už nemohla ani vstát z postele. „Museli mě umýt, zhubla jsem 10 až 15 kilo. Brečela jsem, nechtěla jsem žít, ztrácela jsem sama sebe,“ přiznala na sociálních sítích.
 
Ale to nebylo všechno, Natalii začaly napadat hrozné myšlenky, že by mohla někomu ublížit. „V tu chvíli jsem byla tak nervózní, že jsem dostal záchvat paniky. Tato myšlenka se týká vašich nejbližších. Na začátku to byla Ruminka, absolutně jsem s ní nemohla trávit čas, protože jsem mohla myslet na nejhorší možné scénáře, které se nedají zastavit,“ svěřila se se svým šílenstvím. Dokonce raději přestala řídit, protože se bála, že někoho srazí.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články