UTAJENÁ NEHODA : Český herec dvakrát NABOURAL opilý a způsobil i smrt!

1034
Sdílejte
Známý herec Jiří Schmitzer ve vězení za nehodu v opilosti. I proto se vztahy s otcem Jiřím Sovákem zhoršily.

Ale po 40 letech bylo jasné, že tuto chybu neudělal jen jednou! Podnapilý si dvakrát sedl za volant – jednou byl zabit chodec, podruhé spolujezdec. A byla to jeho žena, která teď promluvila.

Jiří Schmitzer a Jiří Sovák spolu hráli syna a otce v legendární komedii Marečku, podejte mi péro. Ale právě během natáčení došlo k nehodě, při které zemřel chodec. V roce 1976 usedl 27letý Schmitzer za volant opilý a následně byl odsouzen ke třem letům vězení. Díky dobrému chování byl propuštěn dříve.
Nebylo však známo, že v roce 1980 způsobil další nehodu. Svědek řekl, že herec popíjel v hospodě a rozhodl se, že půjde někam jinam, aby se bavil. A sedl za volant, i když už něco vypil. „Jeho přítel nastoupil do auta a také já a můj manžel. V Horných Jirčanech jsme havarovali a já přišla o manžela,“ řekla Radana.
Pokračování na další straně

Po druhé nehodě byl Schmitzer odsouzen na 4 roky a opět propuštěn z vězení dříve za dobré chování. Zřejmě tato událost také přispěla k tomu, že špatné vztahy mezi otcem a synem se ještě zhoršily. Schmitzer se v roce 2000 nezúčastnil ani pohřbu svého otce. Sovák zase vydědila svého syna.

Jak ale v posledních dnech informovala česká média, Sovák kdysi také řídil opilý. Nehodu zavinil v roce 1971 a vyšetřovala se i smrt chodce. Nakonec však policie nenašla žádný přímý důkaz, že to byl herec, kdo ho zabil. A tak dostal trest pouze za řízení v opilosti. Podle znaleckého posudku měl v té době údajně v krvi 0,86 až 1,78 promile alkoholu.

Kam dál?

Dominika Gottová na mizině. Přišla o peníze z podpory pro nezaměstnané ! Nešťastná a ve finské pasti

Alena Schillerová se otevřeně podělila o jedno z nejnáročnějších období svého života – o těhotenství během studia a výchovu dvou dětí

Je to 10 let od doby, kdy si Iveta Bartošová sáhla na život. Poslední dny před smrtí : Samota, extrémní hubnutí a telefonát matce

Objevily se nepříjemné spekulace o králi Karlovi III. (75), který bojuje s rakovinou. Panovník je na tom o mnoho hůř, než by se mohlo zdát. Aktualizují se plány na pohřeb, zní z okolí paláce

Spekulace o nové partnerce Andreje Babiše po rozchodu s Monikou. Mluví se o tajemné zrzce, kterou zná už dlouho

Další články