První reakce Patrasové na TREST za nehodu pod vlivem! Řekla to jasně!

2890
Sdílejte
Soud o jejím trestu rozhodl a zakázal jí řídit na dva roky, zaplatit pokutu dvě stě tisíc korun, tedy asi osm tisíc eur. Ani jedna ze stran se neodvolala, a tak rozhodnutí soudu nabylo právní moci.
Pro Dagmar Patrasovou je rozhodnutí soudu zakázat jí řízení na dva roky v důsledku loňské nehody v opilosti velmi trapné. Řídila auto často a má ráda, pravděpodobně s obtížemi řídit veřejnou dopravu, ale způsobila si to sama. „Její případ byl vyřešen bez nařízení hlavního líčení, což je v podobných případech standardní postup. Trestní příkaz vydaný 14. července je platný od 23. srpna, nikdo z účastníků vedení proti němu v zákonné lhůtě nepodal odpor,“ uvedl český list na svém webu.
Dáda samozřejmě není z verdiktu nadšená, a tak vypadá její první reakce. „Nemám k tomu co dodat a nechci to rozvádět,“ řekl Patrasová neochotně.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články