Poslední naděje! Harry a Meghan otočili a jdou na to úplně jinak. Už žádné drby!

760
Sdílejte

Více než tři roky poté, co se Sussexovi usadili v Kalifornii a jejich cesta ke slávě a bohatství byla po americku, se zdá, jako by od ledna začali ztrácet dech a na čas se stahovali do soukromí.

Po sérii skandálních útoků na britskou královskou rodinu, které vyvrcholily šestidílným dokumentem na Netflixu a vydáním memoárů prince Harryho, začaly v USA ztrácet popularitu. Spotify ukončilo smlouvu v červnu, takže začali hledat jiné možnosti výdělku v Hollywoodu.

Zatímco vévodové ze Sussexu, Meghan (42) a princ Harry (38) se nezdají být mezi hollywoodskými hvězdami, které je údajně nezvou na své večírky, příliš vítáni, zdá se, že Hollywood chce dobývat tak jako tak. Teprve nedávno měli získat práva na zfilmování Carleyho romantického románu Meet Me At The Lake Kniha je v USA bestsellerem a Sussexové za ni měli podle odborníků zaplatit necelé 4 miliony dolarů. Bude to jejich první sólový film a znamená změnu ve směřování páru od osobních dokumentů k celovečerní produkci.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články