Okouzlující Dagmar Havlová má zdravotní problémy: prosí lidi o pomoc, protože…

3968
Sdílejte

Doma tráví čas v kanceláři
Dagmar Havlová se se svým domovským divadlem rozloučila v roce 2022 a po mnoha desetiletích zde ukončila angažmá. Na nedostatek práce si však stěžovat nemůže, právě naopak. Své nadaci se plně věnuje a pravidelně poskytuje záštitu kulturním a zdravotnickým projektům. Kancelář je jejím druhým domovem. Svým fanouškům se ukázala několikrát a vždy velmi podobně – zahlcena papíry, psacími potřebami a knihami. Prostor kolem něj je ohromen na maximum a není možné mluvit o dokonalém pořádku. Zhruba stejně jako ve většině ostatních kanceláří.

Pokračování na další straně

Kritika za retušování
Bývalá první dáma podlehla sociálním sítím a neodolala retušování fotografií. Fanoušci si často stěžovali v komentářích pod fotografiemi herečky, že se nepodobá sama sobě a že její tvář je žehlená bez jediné vrásky, zřejmě také prošla nějakým filtrem. Dagmar však byla touto kritikou dojata a rozhodla se ukázat všem nepříznivcům, jak její tvář skutečně vypadá.

„… a jeden se samospouští, nenalíčená a bez filtru, protože tam bylo krásné světlo zvané „Americká noc“. Ano, a lesk. Vždycky ho mám jako rozdíl od make-upu,“ napsala herečka k fotce. „Kdybych vás nevyfotil a neviděl naživo, nevěřil bych tomu, ale je to tak, lidi. Paní Dášenka tak opravdu vypadá. Kašlete na filtry, nejsou potřeba,“ napsal slavný český fotograf Michal Skramuský.

 

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články