Okouzlující Dagmar Havlová má zdravotní problémy: prosí lidi o pomoc, protože…

3968
Sdílejte

Kvůli tomu musela také přerušit svou velmi úspěšnou hereckou kariéru. Jako první dáma to nebylo vždy snadné. Byla také poškozena okamžitým chováním, které lidé, stejně jako herečka, zbožňovali. Dodnes jí mnozí vyčítají, že si pískala prsty na protest během prezidentských voleb ve Sněmovně reprezentantů, když byl její manžel kritizován. Veřejnost ji vzala na milost až poté, co v letech 1996 a 1998 zachránila Václava Havla před smrtí a obětavě se o něj starala. Motivovala ho k uzdravení, udržovala ho naživu. „Byla to poslední láska jeho života. Upnul se na ni,“ potvrdil Ladislav Špaček.

Před smrtí, plánovali, jak přežijí Vánoce
Stav jejího milovaného Václava se výrazně zhoršil v únoru 2011. Po přestěhování do Hrádečku se jeho stav opět zlepšil. Změna prostředí a péče sester Boromejských mu prospěla. Večer před jeho smrtí si pár povídal dlouho do noci a plánoval, jak přežijí Vánoce. Ráno však bylo všechno jinak. Václav zemřel 18. prosince 2011. Po smrti svého manžela se Dagmar Havlová na chvíli stáhla do pozadí, ale dnes se herectví plně věnuje.

Pokračování na další straně

Zdravotní problémy
Dagmar se v současné době objevuje na televizních obrazovkách, ale aktivně se věnuje i divadlu. Tento rychlý životní styl také ovlivnil její zdraví. První informace o tom, že Dagmar má podlomené zdraví, se začala objevovat v médiích v roce 2006, kdy si zlomila nohu. Pak přišla zraněná ruka, následoval zápal plic, operace štítné žlázy a problémy s kotníkem.

Stále má zdravotní problémy a tentokrát ji nejvíce trápí zánět Achillovy šlachy, který nedokáže vyléčit. „Nemám tady někoho, kdo by měl babiččin domácí recept na zápal achillovky? Několik let staré a bolestivé? Vyzkoušela jsem skoro všechno,“ napsala zoufalá herečka na sociální síť, kde je velmi aktivní. Na sociálních sítích dokonce zveřejnila fotky, jak se prochází po lese se svým psem, objímá stromy v zoufalství, aby z nich alespoň načerpala sílu a energii, která by jí pomohla překonat otravnou bolest. Fronty na sebe nenechaly dlouho čekat. Někdo jí doporučil homeopatické léky, jiní vložky do bot, jiní zase masti. A samozřejmě nechyběly ani domácí rady na tvaroh a česnekový zábal.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články