Neuvěřitelné, kolik Karel Gott po smrti vydělal! Žijící umělci mohou závidět!

3151
Sdílejte
 
Někteří lidé se prostě narodí pod šťastnou hvězdou a život jim přináší výhody. Jedním z nich byl bezesporu historicky nejúspěšnější český zpěvák Karel Gott. Dařilo se mu před sametovou revolucí i po ní. Měl tolik manželek, kolik chtěl, ale s žádnou z nich nesvázal život, dokud mu do života nevstoupila cílevědomá zdravotní sestra Ivana Macháčková. Přivedla Karla k oltáři a měli spolu dvě dcery. Vzhledem k jeho věku a postupně se zhoršujícímu zdraví postupně začala ovládat jeho život a on se tomu nebránil. Svým dvěma nemanželským dcerám dal jen pár milionů z miliardového jmění, aby se vzdaly dědictví a vše přenechal Ivaně a jejím dcerám.
Jak velkou chybu udělali, uvědomila si zejména Dominika po otcově smrti, kdy už vlastně nedostala ani korunu. Kromě nemovitostí zdědila Ivana a její dcery stovky milionů korun a další se jim každoročně daří díky zájmu o Gotta a jeho písničky, memoárům a dokumentu o něm. Kolik to přineslo za více než tři roky od mistrova skonu, zkusili spočítat a přišli s šokujícím číslem.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články