Veronika Kánská se od role Blaženy ze „Slunce, seno“ vůbec nezměnila. Byla ozdobou svatby své dcery s miliardářem Chladem

3694
Sdílejte

Ve světě showbyznysu a společenských událostí se odehrála významná svatba, která přitáhla pozornost veřejnosti nejen svým luxusním rázem, ale také účastí známých osobností.

Richard Chlad, český miliardář ve věku 61 let, si vzal za ženu o třicet let mladší Annu Marii Kánskou, dceru oblíbené herečky Veroniky Kánské, která se proslavila rolí Blaženy v kultovní filmové trilogii „Slunce, seno…“. Intimní obřad se uskutečnil v exotickém prostředí Malediv, kde si vzájemně řekli své „ano“ jen za přítomnosti svědků. Sliby věrnosti vyměnili v pátek 17. listopadu na bílé pláži, kde byla nevěsta oděna do dlouhých bílých šatů na míru, zdobených perlami, zatímco ženich se rozhodl pro ležérní outfit v podobě světlých bermud a vesty. Po obřadu byli novomanželé poctěni tradičním květinovým věncem kolem krku. Velkým překvapením pro nevěstu byla přítomnost její matky, Veroniky Kánské, která vypadá i po padesátce stále skvěle a byla ozdobou celého obřadu.

Své štěstí a radost sdílela s rodinou a přáteli prostřednictvím sociálních sítí. Zajímavostí je, že se novomanželé rozhodli po návratu do České republiky uzavřít manželství i formálně na jedné z pražských radnic, aby vyhověli právním náležitostem. Richard Chlad, který se ženil již podruhé, je znám svým podnikáním v oblasti hazardních her a automobilismu. Vztah s o třicet let mladší Annou Marií Kánskou popisuje jako naprosto perfektní a jejich společné chvíle jako idylické. Pár se před svatbou přesunul na zimní pobyt do domu na Tenerife a na léto plánuje tradiční plavbu po Jadranu na vlastní jachtě. Veronika Kánská, která se dnes věnuje povolání knihovnice, veřejně podporuje vztah své dcery s miliardářem a zdůrazňuje, že její dcera je dospělá a chytrá žena, která ví, co dělá.Vztah její dcery s Richardem Chladem popisuje jako harmonický, s důrazem na společné zájmy a cestování.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články