Nebeské krémové potěšení bez pečení, dokonalé spojení mascarpone a pudinku

17807
Sdílejte

Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Jahody mezitím rozmačkáme tyčovým mixérem a rozmixujeme, ale nezpracováváme úplně, dosáhne se vzorovaného efektu. Směs mascarpone dejte do zapékací misky nebo několika malých misek a dejte vychladit. Mezitím si připravte jahodový pudink, vychlaďte ho, ale neustále míchejte, aby se nehrudkoval. Když je vlažné, přelijte ho krémem z mascarpone a vložte zpět na 1 hodinu do lednice. Před podáváním navršte jahody.

Místo jahod lze použít maliny, ostružiny a další sezónní ovoce.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články