Nebeské krémové potěšení bez pečení, dokonalé spojení mascarpone a pudinku

17344
Sdílejte

Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Jahody mezitím rozmačkáme tyčovým mixérem a rozmixujeme, ale nezpracováváme úplně, dosáhne se vzorovaného efektu. Směs mascarpone dejte do zapékací misky nebo několika malých misek a dejte vychladit. Mezitím si připravte jahodový pudink, vychlaďte ho, ale neustále míchejte, aby se nehrudkoval. Když je vlažné, přelijte ho krémem z mascarpone a vložte zpět na 1 hodinu do lednice. Před podáváním navršte jahody.

Místo jahod lze použít maliny, ostružiny a další sezónní ovoce.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články