Nebeské krémové potěšení bez pečení, dokonalé spojení mascarpone a pudinku

12337
Sdílejte

Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Jahody mezitím rozmačkáme tyčovým mixérem a rozmixujeme, ale nezpracováváme úplně, dosáhne se vzorovaného efektu. Směs mascarpone dejte do zapékací misky nebo několika malých misek a dejte vychladit. Mezitím si připravte jahodový pudink, vychlaďte ho, ale neustále míchejte, aby se nehrudkoval. Když je vlažné, přelijte ho krémem z mascarpone a vložte zpět na 1 hodinu do lednice. Před podáváním navršte jahody.

Místo jahod lze použít maliny, ostružiny a další sezónní ovoce.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články