Nebeské krémové potěšení bez pečení, dokonalé spojení mascarpone a pudinku

16608
Sdílejte

Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Jahody mezitím rozmačkáme tyčovým mixérem a rozmixujeme, ale nezpracováváme úplně, dosáhne se vzorovaného efektu. Směs mascarpone dejte do zapékací misky nebo několika malých misek a dejte vychladit. Mezitím si připravte jahodový pudink, vychlaďte ho, ale neustále míchejte, aby se nehrudkoval. Když je vlažné, přelijte ho krémem z mascarpone a vložte zpět na 1 hodinu do lednice. Před podáváním navršte jahody.

Místo jahod lze použít maliny, ostružiny a další sezónní ovoce.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články