Leoš Mareš vzal rodinu na luxusní dovolenou. Šílená suma !

2850
Sdílejte
Lago Maggiore i Lago di Como jsou již dlouho oblíbené u aristokratických rodin a mnoha celebrit a mají zde své paláce a rezidence. Nejslavnější celebritou na jezeře Como je pravděpodobně George Clooney. Toto kouzelné jezero, obklopené mnoha zahradami s tropickou zelení, je ideální pro romantické duše. Leoš Mareš si to nenechá odepřít, a proto se rozhodl užít si okouzlující atmosféru Laga di Como společně se svou rodinou. To ubytování ve Vile Peduzzi, stojící vysoko nad jezerem s krásným výhledem, byl ochoten zaplatit více než 10 tisíc eur za noc, a co ho to stálo celý pobyt, možná dost na to, aby si koupil garsonku v Praze.
Leoš však neprozradil, kde přesně je, když na Instagramu sdílel fotky z dovolené, hledal je a našel na webu svými sledujícími. Luxusní vila má osm ložnic, šest koupelen, má nádhernou jídelnu vedle perfektně vybavené kuchyně, má terasu s úchvatným výhledem a samozřejmě je zde také bazén. „Krásné místo, krása,“ rozplýval se jeden ze sledujících.  „Villa Peduzzi, krásná práce starých architektů,“ hodnotil nadšeně další. „Pro někoho to může být životní zkušenost dostat se na takovou dovolenou, pro Moniku a Leoše je to normální věc a patří tam. Nevěděl bych, jak se takhle chovat na úrovni, Leošova rodina je na to jako stvořená. Přeji jim vše dobré a zdravě jim závidím,“ řekl s pokorou jeden skromný obdivovatel rodiny Marešových. Mohl by se divit, co dokážou peníze, dokonce ani pubescent Leoš určitě nebyl tím čím je dnes.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články