Leoš Mareš vzal rodinu na luxusní dovolenou. Šílená suma !

2850
Sdílejte
Jedním z největších lákadel pro jeho příznivce je určitě jeho sdílení cest po celém světě. Nikdy netroškařil, jak ukázal, když jel na rodinnou dovolenou se svou ženou, dětmi, matkou a tchyni do oblíbeného italského prázdninového ráje u jezera Como.
Pro lidi, kteří rádi sní o životě v hojnosti a luxusu, je sledování těch, kteří to dosáhli v reálném životě, alespoň jakousi náhradou. Leoš Mareš patří k těm šťastným, kteří se takovým vysněným životem mohou pochlubit a rádi ho sdílí se svými sledujícími na Instagramu. On a jeho druhá žena cestují po světě, kde mezi jejich oblíbená místa odpočinku patří Maledivy a Omán, ale překvapivě si nyní pro svou letní dovolenou nevybrali moře, ale slavné italské jezero obklopené horami, Lago di Como. Možná je inspirovala loňská oslava narozenin Dary Rolins a Pavla Nedvěda na Lago Maggiore.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články