Láska nebo chtíč? 6 důležitých znaků, které vám pomohou se rozhodnout

1315
Sdílejte

Zatímco fyzická přitažlivost může zpočátku vzbuzovat zájem, je to emocionální spojení, které odděluje lásku od chtíče. Oceňujte hloubku svého citového spojení s partnerem. Vážíte si jeho osobnosti, ducha a mysli? Láska proniká do našich buněk. Jde o přijetí vnitřních kvalit vašeho partnera a o přitahování jeho jedinečné bytosti. Pokud si upřímně vážíte emocionálních kvalit svého partnera, je to jasné znamení, že vaše city jsou zakořeněny v lásce, přesahující povrchnost pouhé touhy.

3. Užíváte si vzájemnou společnost nad rámec fyzické intimity

Když vzrušeně trávíte čas se svou láskou nebo partnerem, a to i bez očekávání fyzické intimity, naznačuje to hlubší citové pouto. Zatímco fyzická přitažlivost je přirozená, láska znamená milovat tuto osobu nad rámec fyzického vzhledu. Pokud zjistíte, že toužíte slyšet o svém partnerovi, rádi se podělíte o své zkušenosti a upřímně se zajímáte o jeho každodenní život, je to emocionální spojení, které přesahuje lákadlo fyzické přitažlivosti. Pamatujte, že zatímco fyzická intimita může být silná, emocionální intimita je stejně důležitá v láskyplném vztahu.

Pokračování na další straně

4. Absence rozsudků

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články