Kvůli tomuto byste si neměli nechávat fotografie mrtvých. Tento důvod vás šokuje !

15560
Sdílejte

Po smrti milovaného člověka nám zbývají fotografie připomínající zesnulého a navracející vřelé vzpomínky. Není proto divné, že si je uchováváme a během vhodných chvil si je prohlédneme.

V ezoterizmu však existuje názor, že je třeba si takové fotografie uchovávali podle určitých pravidel, aby se zabránilo vlivu mrtvých energie na živé lidi.

Fotografie zesnulého je nějakým způsobem spojena se světem mrtvých a když člověk zemře, opouští své spojení se světem živých. Je proto dobré vědět, jak si správně uchovávat fotky mrtvých lidí.

Nevěšte si fotografie zesnulých kádě-tudy po domě a nedívejte se na ně příliš často, protože se tím zbavujete pozitivní energie a ochrany, což následně povede ke zhoršení duševního, emočního i fyzického zdraví.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články