Je stále Prigožin naživu? Expert si je jistý: Šéf wagnerů žije a plánuje se pomstít Putinovi

2524
Sdílejte

Solova jde ještě dál a dokonce říká, že ví, kde je Prigožin, který je v tuto chvíli stále naživu. Údajnou zemi šéfa Wagnerových v exilu plánuje oznámit na začátku září. Není to však v Africe, kde jeho žoldnéřská skupina naposledy působila mimo jiné v Mali nebo Súdánu.

Jednou už předstíral svou smrt
Zda je na Solovově teorii něco pravdy, nelze v současné době nade vší pochybnost objasnit. Rusko se už měsíce snaží ovlivnit průběh ukrajinské války falešnými informacemi. Existují různé teorie o letecké havárii, při které Prigozhin údajně zemřel. Někteří považují za pravděpodobný plánovaný útok Kremlu.

Putinův propagandista Vladimir Solovjov dokonce poukázal na možné zapojení NATO. Jedna věc je jistá: Prigožin byl prohlášen za mrtvého v roce 2019 po leteckém neštěstí nad Demokratickou republikou Kongo. O něco později se však šéf Wagneru objevil opět naživu.

Kam dál?

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Další články