Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

6970
Sdílejte

Bez námahy, lahodný dezert, který zvládne i úplný začátečník.

Ingredience

  • 100 g měkkého másla,
  • 250 g mouky,
  • 2 lžičky prášku do pečiva,
  • špetka soli,
  • 150 g cukru,
  • 2 vejce,
  • nastrouhaná kůra z 1 citronu,
  • 1 lžička vanilkového extraktu,
  • 75 ml tej,
  • 4 db. alma,
  • 1 lžíce hnědého cukru,
  • 1/2 lžičky skořice

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Troubu předehřejeme na 180 C.

2. Smícháme mouku, prášek do pečiva, sůl, měkké máslo, cukr, vejce, nastrouhanou citronovou kůru, vanilkový extrakt (nebo vanilkový cukr). Postupně přiléváme mléko a mícháme do hladka.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články