Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

29091
Sdílejte

Dnes se s vámi podělím o recept na uchování okurek na zimu. Uchovávají se čerstvé, bez varu nebo pasterizace. V zimě budou okurky stejně čerstvé, křupavé, aromatické a velmi chutné. Je to jednoduchý recept, který můžete vyzkoušet i vy!

SLOŽENÍ:

– 1,6 kg okurek;

– 130 g česneku;

– 130 g cibule;

– 50 g soli;

– 125 g cukru;

– 70 ml 9% octa.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články