Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

30503
Sdílejte

Dnes se s vámi podělím o recept na uchování okurek na zimu. Uchovávají se čerstvé, bez varu nebo pasterizace. V zimě budou okurky stejně čerstvé, křupavé, aromatické a velmi chutné. Je to jednoduchý recept, který můžete vyzkoušet i vy!

SLOŽENÍ:

– 1,6 kg okurek;

– 130 g česneku;

– 130 g cibule;

– 50 g soli;

– 125 g cukru;

– 70 ml 9% octa.

Kam dál?

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Další články