VIDEO: Ukrajinská šermířka dostala okamžitou diskvalifikaci na MS! Nepodala ruku Rusce, kterou porazila

4476
Sdílejte

Ukrajinská šermířská federace hodlá protestovat. „Rozhodčí ji hned nečernil, ani ji přímo nediskvalifikoval. Všechno toto opovrženíhodné chování začalo později. Budeme tvrdě pracovat na tom, aby byla tato věta zrušena, protože vyloučení Olze zabrání hrát Startují v týmových soutěžích,“ řekl předseda svazu Michailo. Ilyashev řekl v televizním rozhovoru.

Pokračování na další straně

Zástupce ukrajinské prezidentské kanceláře Michailo Podolak zveřejnil na sociálních sítích fotografii ruských sportovců pózujících ve vojenských kabátech. Podoliak ve filmu komentoval: „Jak je vidět, otevřeně obdivuje ruskou armádu, která zabíjí Ukrajince a ničí naše města.“ Doba, kdy byla fotografie pořízena.

Mezinárodní šermířská federace FIE se k incidentu zatím nevyjádřila. Prezidentem FIE je ruský miliardář Alisher Usmanov, blízký přítel Vladimira Putina a bývalý spolumajitel fotbalového klubu Arsenal, který je na sankčním seznamu EU. Usmanov rezignoval na svůj post loni v březnu až do odvolání.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články