Tragédie a tajemství ve smrti Sinéad O’Connor

6719
Sdílejte
Sinead O'connor

Sinéad O’Connor zemřela ve věku 56 let. Irská umělkyně, která dosáhla mezinárodního věhlasu v roce 1990 svou verzí písně Nothing Compares 2 U , se léta potýkala s problémy s duševním zdravím , které ještě zhoršily četné tragédie , které jí zničily život.

Byla matkou čtyř dětí , z nichž jedno, Shane, spáchala sebevraždu v roce 2022 ve věku 17 let poté, co byla několik dní nezvěstná.

Sinéad O’Connor totiž nedávno zveřejnila srdceryvné video , ve kterém komentovala: „Proč jsme sami? Lidé trpící duševní nemocí jsou nejzranitelnější na Zemi. Musíme se o sebe postarat sami. Nejsme jako všichni ostatní,“ napsal a znepokojil své následovníky.

Se všemi těmito pozadími otevřela zpěvaččina smrt v mladém věku 56 let cestu ke spekulacím. Jak ale uvádí Daily Mail, příčina jeho smrti je (pro tuto chvíli) záhadou . Jediná informace je, že byla nalezena bez života ve svém domě. Nic jiného.

Tím končí kariéra, která začala hudebně na vrcholu a okamžitě se dostala ke kontroverzi.

Pokračování na další straně

Papežova fotka

3. října 1992 vše začalo. Během programu Saturday Night Live , kterého se O’Connor zúčastnil jako hostující hudební hvězda, se Irka rozhodla zazpívat píseň Boba Marleyho War a cappella , přičemž text změnila tak, aby mluvil o sexuálním zneužívání kněžími katolické církve. Pak vyfotografoval papeže Jana Pavla II. a roztrhal ji, díval se do fotoaparátu a pronesl frázi „bojuj se skutečným nepřítelem“.

Kam dál?

Dominika Gottová na mizině. Přišla o peníze z podpory pro nezaměstnané ! Nešťastná a ve finské pasti

Alena Schillerová se otevřeně podělila o jedno z nejnáročnějších období svého života – o těhotenství během studia a výchovu dvou dětí

Je to 10 let od doby, kdy si Iveta Bartošová sáhla na život. Poslední dny před smrtí : Samota, extrémní hubnutí a telefonát matce

Objevily se nepříjemné spekulace o králi Karlovi III. (75), který bojuje s rakovinou. Panovník je na tom o mnoho hůř, než by se mohlo zdát. Aktualizují se plány na pohřeb, zní z okolí paláce

Spekulace o nové partnerce Andreje Babiše po rozchodu s Monikou. Mluví se o tajemné zrzce, kterou zná už dlouho

Další články