Tragédie a tajemství ve smrti Sinéad O’Connor

6727
Sdílejte

Stížnosti se množily a Sinead byla mnohokrát vypískána , když nastoupila na pódium. Došlo také k četným veřejným pálením a ničení jeho desek, stejně jako mnoho rozhlasových stanic odmítajících vysílat jeho písně.

pískání

Dva týdny po incidentu v Saturday Night Live, 16. října 1992 , se Sinead O’Connor zúčastnila The 30th Anniversary Concert Celebration, jako pocta Bobu Dylanovi, v Madison Square Garden, kde měla zpívat I believe in you. . Veřejnost ji několik minut vypískala , což způsobilo, že nebyla schopna zazpívat naplánovanou píseň.

Pokračování na další straně

O’Connor požádal hudebníky, aby zastavili a zvýšili hlasitost mikrofonu, a místo zpěvu začal křičet svou verzi War, přestřihl píseň hned poté, co se v ní mluví o obtěžování dětí, aby zdůraznil, jaké to je. chtěl naznačit v předchozí prezentaci.

problémy s duševním zdravím
Od útlého věku trpěl psychickými problémy zděděnými po matce. Její depresivní obraz se zhoršil se sexuálním zneužíváním, které trpěla jako dítě, zažila hněv matky, která byla také nemocná, a muka ze zlověstné náboženské internátní školy , do které nastoupila ve 13 letech. V roce 2003 oznámil, že trpí bipolární poruchou a prožívá depresivní epizody poznamenané pokusy o sebevraždu.

To vše ještě zhoršily její problémy s drogovou závislostí , kvůli kterým byla přijata do různých rehabilitačních center a ztratila vztah s rodinou. Zdálo se, že znovu a znovu vstává z popela, ale sebevražda jejího syna Shana ji znovu přiměla sestoupit do pekla.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články