Tento muž vyskočil ze 7. patra, aby zachránil svého 4letého syna

4787
Sdílejte

Zbývá jen jedna cesta, oknem. Ambrosimos však bydlel v sedmém patře, ale jinak to nešlo. Michail vzal syna do náruče a skočil. Pochopil, že oba mohou zemřít. Ale ani v takové situaci člověk nemyslí na svůj život, ale na to, jak může zachránit svého syna. Michail se snažil postavit se tak, aby se stal padákem pro malého Arsenyho, takže když dopadnou na zem, chlapec spadne na něj a ne na zem, takže bude méně zraněný.

A tak se také stalo. Arsenij utrpěl jen lehká zranění a pohmožděniny. Ale Michail, přestože spadl na sníh, byl zraněn mnohem vážněji. Měl zlomenou pánev, prasklý močový měchýř, zlomené ruce. Samozřejmě byl okamžitě převezen do nemocnice a kolegové začali bojovat o jeho život.

Pokračování na další straně

Mihailův stav byl dlouhou dobu vážný a život ohrožující. Ležel na jednotce intenzivní péče a potřeboval krevní transfuzi. Přátelé a známí darovali krev a vybírali peníze na zaplacení Ambrosimovových operací.

Dva týdny po úspěšné operaci pánve začal Mihail nabývat vědomí. Ve stejné době byl také Arsenij operován se zlomenou klíční kostí. Po zásahu se rychle vzpamatoval, přestože v lednu ještě v nemocnici oslavil páté narozeniny.

Kam dál?

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Další články