ŠOKUJÍCÍ ZPRÁVA ! Koronavirus mutuje s počítačovými viry. Nakazit se lze už i přes internet. Pravda nebo lež ?

7001
Sdílejte

Skupiny Amerických a a čínských vědců , která pracovala na výzkumu koronaviru přišla s šokující zprávou. Koronavirus podle nich zmutoval s některými počítačovými viry, a nakazit se nyní lze už i přes internet. Toto by doslova mohlo znamenat konec lidské rasy!

Podobných mutací koronaviru se odborníci dlouho báli. Mutace zhoršují průběh nemoci, tak i usnadní její šíření a ztěžuje hledání případného léku. To, co se koronaviru ale povedlo, se doposud nepovedlo žádnému jinému virovému onemocnění.
Během testů, které jsme udělali zjistili, že že koronavirus SARS-CoV-2 dokáže mutovat s některými počítačovými viry typu HTTP, HTTPS IPv4, IPv6, PHP a CSS. Pokud se tak stane a uživatel na takovou mutaci na internetu narazí, vzniká vysoké riziko nakažení se přes internet,” tvrdí vědci.

Kam dál?

Osmi měsíční Daliborek onemocněl rakovinou a prodělal několik operací mozku. Přesto se stále usmívá a dělá rozdává radost

VELKÉ NEŠTĚSTÍ v USA : Do řeky se zřítil obří čtyřproudový silniční most i s auty! Předtím do něj narazila nákladní loď. Pátrá se po obětech

Kvůli nedostatku pozornosti žárlivá kočka předstírala zranění. Majitelku její trik přišel draho

V Bohnické léčebně zaklekl policista pacienta, který poté zemřel

V Praze málem došlo k neštěstí. Dvouletá holčička balancovala v otevřeném okně bytu, zatímco matka tvrdě spala

Další články