Podle manžela péče o 2 děti a starost o domácnost není velký úkol, nechápal, proč jsem pořád unavená

3681
Sdílejte

Moje žena přišla domů a zeptala se, jestli jsme udělali domácí úkol. Domácí úkol? Úplně jsem na to zapomněl. Poté, co jsme dokončili psaní lekcí a učení, byl čas na večeři. Dal jsem dětem večeři, koupel a pak šly spát. Na konci dne jsem byl hodně naštvaný, nic nefungovalo, nečekal jsem, až manželka přijde domů s večeří a čistým bytem, ​​tento den se mi zdál velmi těžký.

Večer, když děti usnuly, už jsem chtěl jen spát. Řekl jsem manželce, že bychom se měli vrátit ke starému rodinnému režimu, ale ona řekla, že to není ani týden, to je doba, na které jsme se dohodli, a ještě si neodpočinula. Tohle byl jen první den, další dny jsem ještě musela prát a žehlit. O hřišti, nákupech a úklidu ani nemluvím. Každý den bylo šílenství.

Pokračování na další straně

Moje žena během této doby mnohem zkrásněla, vždy se vracela domů veselá, doma sledovala filmy a četla. V domě se nic nerozbilo, takže nemusela dělat žádné mužské práce. Pak jsem po týdnu pochopil, že mužská práce může být fyzicky náročnější, ale ne tak vyčerpávající jako ženské.

Mužská práce není každodenní, zatímco ženská je každodenní a vyžaduje hodně trpělivosti. Začal jsem svou ženu vidět jinak, teď už chápu, proč je po večerech tak náladová a unavená. Byl jsem nevrlý, unavený a naštvaný, protože jsem toho měl tolik co dělat. Ženská práce je k nezaplacení!

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články