Podle manžela péče o 2 děti a starost o domácnost není velký úkol, nechápal, proč jsem pořád unavená

3681
Sdílejte

Ráno začalo jako obvykle, teprve teď jsem si vše připravil. Snídaně pro děti a pak jsem malého vzala do školky a musela staršímu zkontrolovat školní tašku. Manželka odešla a já jsem vzal děti, zatímco mladší se chystal, my jsme měli zpoždění. Po příchodu domů na mě čekala hromada neumytého nádobí, na stole byly čisté drobky a v ložnicích také nepořádek.

Manželka vždy uklidila a já jsem také začal s domácími pracemi. Oběd jsem musela připravovat i před příchodem dětí domů, ale to se nakonec nepovedlo. Přijeli jsme domů se starším dítětem, dokončila jsem přípravu oběda a on si během této doby jen stěžoval, že umře hlady. Opět byla spousta neumytého nádobí a stůl byl všeho plný.

Zatímco dítě jedlo, myla jsem nádobí, málem jsem zapomněla přivést mladšího ze školky domů, běžela jsem ho vyzvednout. V domě byl zase nepořádek, došla mi trpělivost, křičela jsem na děti a dělala jim pořádek, zatímco jsem se v kuchyni motala při přípravě večeře.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články