Po ukončení filmového festivalu Bartoška šokuje : Bylo to STRAŠNÉ, nepodařil se !

8652
Sdílejte

 Bartoškovi vystrouhal poklonu za organizaci festivalu, kde vše podle jeho názoru, na rozdíl od jiných festivalů, perfektně funguje. Vary si užil is rodinou už pár dní před otevřením festivalu. 

Letos se ve Varech konal už jeho 57. ročník, už skoro třicet let mu šéfuje charismatický herec Jiří Bartoška. Ten festival na jeho konci zhodnotil  nečekanými slovy:  „Byl strašný, nepovedl se, doufejme, že příští rok to bude lepší.“  Výraz obličeje ale nasvědčoval tomu, že jej skutečně nelze brát vážně a jednalo se o jeden z jeho typických žertíků. Vzápětí se už pustil do hodnocení letošního ročníku vážněji:  „Jsem nadšený  z toho, že jsme tady, jak to dopadlo, ti nadšení lidé, filmy proběhly všechny, počasí až na jeden den nám vyšlo.“  Na žádný vážnější problém si nevzpomněl.

Taková byla atmosféra v Karlových Varech v závěru filmového festivalu: 

O sobě a jeho zdravotním stavu se přitom nezmínil. Ještě v den otevření festivalu měl být na infuzích, a tak ho na červeném koberci po boku jeho manželky zastoupil jejich syn. Večer už vypadal v pořádku a v dalších dnech už nechyběl na žádné významnější akci festivalu. 

Pokračování na další straně

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články