Po ukončení filmového festivalu Bartoška šokuje : Bylo to STRAŠNÉ, nepodařil se !

8628
Sdílejte

Zvláštní způsob humoru zvolil prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, Jiří Bartoška (76), když ho na závěr zhodnotil velmi drsnými slovy.

 Hosté a diváci by s ním ale jistě nesouhlasili. Hned na začátku do Varů zavítal i hvězdný herec Russel Crowe, později dorazili také Ewan McGregor, Alicia Vikander či Robin Wright. O množství domácích hereček a herců ani nemluvě. O promítané filmy byl velký zájem a hosté festivalu měli postaráno io doprovodné akce, jako vždy.

‚Přes jeho dlouhodobější hospitalizaci v pražské nemocnici se Jiří Bartoška ukázal na otevíracím společenském večeři mezinárodního festivalu, aby jako jeho prezident předal ocenění Russelu Croweovi. Ten si převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii a na závěr večera vystoupil i na koncertě své kapely Indoor Garden Party.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články