Nejlepší léta mého života byla u babičky! Pamatujete si ještě, jak dobré bylo hrát si na zahradě a jíst nezralé ovoce ze stromu?

1777
Sdílejte

Moc tě miluji, říkali, my blázni jsme jim nikdy neřekli, že je také milujeme. Tyto otravné babičky, které nás posílaly trhat červené brouky z bramborových listů a vždy nám říkaly, abychom nejedli nezralé ovoce. Vždycky jsme je poslouchali, ale když nás neviděli, snědli jsme trochu zeleného ovoce.

Babičky nás taky štvaly, když nás volaly na oběd, protože tehdy se nám hrálo nejlíp, věnovali jsme se gumovému praku nebo nějaké jiné zajímavé hře. Naše babičky, které se ke zvířatům chovaly slušně, si s nimi i povídaly, protože i ony mají duši. Vždy nám bylo řečeno, že všechna zvířata bez výjimky jsou podobná lidem. Nikdy se nezlobili, protože jsme jim nevolali častěji.

Ty hodné ženy, které když uvařily hrnec polévky, tak se o to podělily, protože vždycky říkaly, že kde jeden jí, tam je ještě jeden, ale vždy se najedlo víc než dva a i tak zbylo jídla.

Pokračování na další straně

Vždy jedli u stolu a téměř nikdy nesvačili mezi jídly a nikdy nemuseli držet dietu. Naše babičky, které vždycky říkaly, když jsme vyšli z brány, dávejte na sebe ve městě pozor, chovejte se slušně, nerozesmívejte nás ani sebe.

Naše babičky, které krájely cibuli v dlaních, ne proto, že by neměly prkénko, ale proto, že to tak bylo jednodušší. Cibule se do polévky a rajčatového salátu přidala dvěma nebo třemi pohyby a museli jsme si pospíšit, protože rodina už čekala na jídlo u dřevěného stolu se lžící v ruce. Když se všichni najedli, babička přinesla výborný domácí koláč.

Kam dál?

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Další články