Malé děvčátko pláče, protože ví, že umírá. Její matka ale odmítla jen nečinně přihlížet její smrti a rozhodla se udělala toto!

1698
Sdílejte

A to je velké množství. Proto se její matka rozhodla jednat a nechtěla se kvůli finančním problémům rozloučit s osudem své dcery.

Peníze na léčbu

Rozhodla se dostat peníze za každou cenu. Začala s kolekcí, která vyprávěla o její dceři a jejím osudu. To, co se stalo, bylo jako pohádka. Lidé nebyli osudu rodiny lhostejní a začali pravidelně přispívat.

Nebyla to však jen sbírka, protože rodina se také rozhodla vzít si půjčku. Že si prostě půjčí na zdraví své dcery a financují léčbu tímto způsobem.

Ale musím říci, že půjčka nepokryla požadovanou částku, takže museli každý den sledovat svůj účet, aby zjistili, zda se objevili noví dárci.

Pokračování na další straně

Jak to skončilo?

Tento příběh měl naštěstí šťastný konec. První informace souvisí se skutečností, že díky úvěru a laskavým lidem se jim podařilo získat požadovanou částku 180 000 dolarů za 8 týdnů.

V důsledku toho mohla mladá dívka získat alternativní léčbu, která podle předchozích studií a informací měla velmi vysoké procento účinnosti.

A jaká byla léčba?

To má samozřejmě šťastný konec. Tato léčba byla opravdu účinná, takže dívka se zotavila a byla schopna porazit leukémii.

A díky výsledkům této alternativní léčby lékaři říkali rodině, že šance na návrat leukémie jsou velmi nízké. Zmínili, že téměř nulové.

Proto má dívka díky své věrné matce druhou šanci a příležitost užívat si života naplno.

Kam dál?

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

V České republice se připravuje novela, která má za cíl úplně zakázat tělesné tresty. Působí to částečně absurdně

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Další články