Malé děvčátko pláče, protože ví, že umírá. Její matka ale odmítla jen nečinně přihlížet její smrti a rozhodla se udělala toto!

1698
Sdílejte

Pokračování na další straně

První léčba
Ihned po diagnóze byla zahájena léčba. Vzhledem k tomu, že leukémie byla zjištěna relativně brzy, lékaři dali dívence vynikající šanci na léčbu. To bylo také potvrzeno a první fáze léčby proběhla velmi dobře.

Sarah Cross se rozzářila štěstím, ale musím říci, že její lékaři museli zdůraznit, že leukémie se často vrací k mnoha lidem. A to bylo v tomto případě potvrzeno. O několik let později onemocněla znovu. Současně byla možnost vyzkoušet si novou léčbu.

Alternativní léčba

Protože klasické metody nejsou 100%, oba rodiče zvolili alternativní terapie založené na tzv. Imunoterapii. Využívá vlastní obranné mechanismy těla k vlastnímu usmrcování leukémie.

Pokračování na další straně

Bylo nutné jednat, protože začátek léčby musel být zahájen do 8 týdnů, jinak by bylo příliš pozdě. Pozdě, aby takové účinky jako v předchozích testech.

Holčička křičela, protože se bála. Ale maminka se rozhodla jednat

Bylo jim uděleno povolení k léčbě. A přesto ta dívka plakala, protože věděla, že zemře. Rodina neměla peníze na léčbu. potřebovali 180 000 dolarů.

Kam dál?

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

V České republice se připravuje novela, která má za cíl úplně zakázat tělesné tresty. Působí to částečně absurdně

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Další články