Langoše DO TROUBY bez oleje: V troubě se pečou úplně samy a chutnají úžasně – konečně recept, podle kterého se vždy podaří!

47621
Sdílejte

Říká se jim také falešné langoše.Jedná se o velmi jednoduchý a chutný recept na domácí pečivo, které je opravdu vynikající a když ho připravíte s kečupem, sýrem a česnekem, skutečně chutná velmi podobně jako langoš.

Na rozdíl od smažené verze však tento recept upečete na plechu, bez smažení .

Většinou je nestihneme ani zchladit , mizí hned z plechu, ještě horké.

Všichni doma mají tento recept velmi rádi.

2 a půl sklenice hladké mouky

1 lžíce cukru

1 lžička suchého droždí

1 lžička soli

250 ml vlažné vody

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články