Říká se jim také falešné langoše.Jedná se o velmi jednoduchý a chutný recept na domácí pečivo, které je opravdu vynikající a když ho připravíte s kečupem, sýrem a česnekem, skutečně chutná velmi podobně jako langoš.
Na rozdíl od smažené verze však tento recept upečete na plechu, bez smažení .
Většinou je nestihneme ani zchladit , mizí hned z plechu, ještě horké.
Všichni doma mají tento recept velmi rádi.
Vnitřek je tak lahodně měkký, že téměř roztaje v ústech.
Tento recept zvládnou připravit i ti, kteří běžně moc nepečou, protože je opravdu velmi jednoduchý.
Pokud vyzkoušíte tento recept, nebudete zklamáni.
Recept pokračuje na další straně
Potřebujeme:
2 a půl sklenice hladké mouky
1 lžíce cukru
1 lžička suchého droždí
1 lžička soli
250 ml vlažné vody