Francouzský krémeš z listového těsta! SNADNÁ PŘÍPRAVA

5911
Sdílejte

5. Ještě teplý krém navrstvíme na upečený plát listového těsta a pěkně uhladíme. Necháme pořádně vychladnout.

6. Smetanu ke šlehání utřeme s cukrem a ztužovačem do krémové šlehačky, kterou navrstvíme na krém. Hezky uhladíme a položíme druhý plát těsta, který jsme na začátku polili polevou. Necháme ztuhnout, nakrájíme na úhledné řezy a podáváme. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články