Francouzský krémeš z listového těsta! SNADNÁ PŘÍPRAVA

6423
Sdílejte

5. Ještě teplý krém navrstvíme na upečený plát listového těsta a pěkně uhladíme. Necháme pořádně vychladnout.

6. Smetanu ke šlehání utřeme s cukrem a ztužovačem do krémové šlehačky, kterou navrstvíme na krém. Hezky uhladíme a položíme druhý plát těsta, který jsme na začátku polili polevou. Necháme ztuhnout, nakrájíme na úhledné řezy a podáváme. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články