Toto je nejtoxičtější ryba v našich obchodech. Bohužel, Češi ji konzumují nejvíc!

1190
Sdílejte

    Ryby jsou cenným zdrojem bílkovin, vitamínů, minerálů a nenasycených mastných kyselin (Pixabay)

„Konzumace dvou porcí mořských ryb odpovídá příjmu DHA + EPA na úrovni 250 mg/den“ – uvádějí odborníci v publikaci o výživových normách.

Odborníci však varují, že ryby mohou být kontaminovány “  těžkými kovy včetně rtuti, kadmia, olova  a organických znečišťujících látek, především  dioxinů a dioxinem podobných polychlorovaných bifenylů (dl-PCB)  „.

Kam dál?

1 červená řepa, 2 mrkve a 1 jablko: Nejrychlejší detox, prevence nemocí a posílení imunity !

Dětská lékařka přináší pět praktických rad, jak snížit nemocnost dětí během zimy

Chřipka je virové onemocnění, které postihuje dýchací cesty. Abychom tělu pomohli se s touto infekcí co nejlépe vypořádat měli bychom jíst…

Každý desátý člověk trpí syndromem neklidných nohou. Může souviset s jinou nemocí. Jak ho poznat…

Pokud chcete, aby vaše imunita byla silnější a psychika odolnější, tak pečujte o střeva. I malé změny přinesou skvělé výsledky

Další články