Fanoušci Bagárové jsou šokováni. To snad nemyslí vážně. Tříletou Rumii stále kojí

2907
Sdílejte

Monika Bagárová již vícekrát překvapila vyjádřeními ohledně výchovy a péče o svou dcerku. Tentokrát opět obrala několik fanoušků o slova. Přiznala, že stále nepřestala Rumii kojit.

Česká zpěvačka byla hostkou programu Mámy sobě . V něm promluvila zejména o své dcerce ao tom, jak pevný vztah si mezi sebou vytvořili. Zřejmě i proto se dosud nedokázala vzdát kojení. A to i přesto, že Rumia nedávno oslavila třetí narozeniny.

„Rodina už o tom se mnou nemluví, protože vědí, že je to zbytečné. Je to taková věc, se kterou bojuji jako máma. Já vlastně to kojení mám ráda, je to takové emoční spojení s dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestali,“ Bagárová prozradila detaily o zvycích, které si pěstuje se svou dcerkou.

Kam dál?

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Agáta Hanychová si vzala Mirka Dopitu zřejmě z lásky. Dopita má finanční potíže včetně dluhů a exekucí. Navíc nemá trvalé bydliště a je registrován na úřadě Prahy 6

Další články