Chcete do svého života přitáhnout PENÍZE a HOJNOST ? Stačí udělat tuto JEDNU VĚC a vše se otočí

1281
Sdílejte

2. Vnímejte peníze jako energii

Co to vlastně znamená? Můžete si představit, že peníze jsou výměna energie, která přichází a odchází. Když vydáváte peníze, posíláte energii ven ze svého života, když je získáváte, přichází energie k vám. Když platíte faktury, nemyslíte na to, že vám odcházejí peníze, že je jich méně, že budete zase na nule, ale zkuste být vděčná za skvělé služby, produkt, který jste za to obdrželi a je pro vás přínosem. Jde o to, abyste o penězích nepřemýšleli negativně. Ani o těch, které odcházejí, neboť pokud jste na revanš něco za ně dostali, tak je to jen výměna energie. S pozitivním postojem dokážeme kladně vnímat energii peněz a tak přichází hojnost.

3. „Nekřečkujte“ ani hned nemínejte

Jelikož peníze jsou energie, musí běžet. Netřeba je moc škrtit, tedy nebuďte lakomá, dopřejte si, jen tak se mohou vrátit z jiného zdroje. Peníze v pohybu začínají růst. Na druhé straně, když vám přijdou na účet, nemiňte je hned. Dovolte penězům této energii, aby se tam usadila, abyste ji pocítili. Protože pokud peníze utratíte, jakmile přijdou, energie hojnosti nemá dostatek času, aby se u vás zakořenila.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články