Žena (32) rozjela byznys se svýma nohama: Fotky špinavých chodidel, neskutečné, kolik vydělá za měsíc

561
Sdílejte

Být klientem Chrissy není levné. Za většinu svých videí a fotografií vyrobených na přání si účtuje od 300 do 500 dolarů, přičemž ceny upravuje v závislosti na specifikách požadavku. Například když si klient žádá vidět na jejích nohou francouzskou pedikúru nebo určitou barvu laku na nehtech, účtuje si 300 dolarů. Obsah natáčí na iPhone. Když klient dostane video, může si ho nechat navždy a přehrávat si ho donekonečna. Chrissy začala experimentovat is nahrávkami, ve kterých slyšet její hlas. Když si klient objedná rekvizity, pedikúru nebo ponožky, zohlední jejich cenu a zahrne je do konečného poplatku.

V současnosti je svobodná, předchozí partneři ji podle jejích slov v tomto podnikání vždy podporovali, přičemž někteří se nabídli, že ji budou fotografovat a jeden se k ní dokonce přidal při natáčení videa. Chrissy plánuje pokračovat v této výdělečné činnosti, dokud ji to neomrzí, což se podle v blízké budoucnosti nestane. „Ve skutečnosti mě velmi baví spolupracovat se zákazníky. Je to svým způsobem terapeutické,“ dodala. 

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články